PREZENTARE
05.02.2021

ŠKODA ENYAQ iV aduce o structură nouă a gamei de produs

Opțiuni de echipare Design Selection ce reflectă stilul locuințelor moderne
skoda enyaq iv

SUV-ul 100% electric ŠKODA ENYAQ iV este primul model al producătorului ceh de automobile construit pe baza platformei modulare de electrificare MEB a Grupului Volkswagen și combină tehnologiile inovatoare cu un limbaj de design progresist și emoțional. ENYAQ iV este fabricat la unitatea principală de producție ŠKODA, în Mladá Boleslav, Cehia, fiind astfel singurul model bazat pe platforma MEB ce este produs în afara Germaniei. Sistemele de propulsie fără emisii nu sunt singurele aspecte de sustenabilitate pe care ŠKODA AUTO pune mare preț. Astfel, la interiorul modelului ENYAQ iV este folosită, de pildă, pielea tăbăcită fără chimicale, ci cu un extract din frunze de măslin. Se face remarcată și tapițeria din lână naturală virgină și poliester din sticlele PET reciclate.

Amestecul compus în proporție de 60% din poliester reciclat și 40% lână virgină asigură, de asemenea, un climat plăcut pentru ocupanți. Lâna este una dintre fibrele cu cea mai mare capacitate de absorbție a umezelii și are, de asemenea, efect răcoritor, permite trecerea aerului și totodată filtrează substanțele poluante și mirosurile din aer. Lâna folosită este testată independent și certificată conform standardelor stricte definite de Woolmark Company. Tapițeria poartă eticheta Wool Blend Performance acordată produselor ce conțin între 30 și 49,9% lână virgină.

Noua structură a ofertei este transparentă și clară, cu un total de 12 opțiuni Design Selection cu combinații unice corespunzătoare diferitelor stiluri de viață, de la modern sau premium, la sport. În funcție de dimensiunea bateriei, de trenul de rulare și versiunea modelului, clienții pot alege din până la cinci astfel de combinații inspirate din mediile de locuit. Opțiunile de personalizare sunt grupate în 11 pachete tematice, iar pentru toate liniile de echipare sunt disponibile numeroase funcții și servicii adiționale.